ČISTO IN RAZKUŽENO LE Z UPORABO VODE, BREZ KEMIKALIJ!


ČISTO IN RAZKUŽENO LE Z UPORABO VODE, BREZ KEMIKALIJ! | Športna oprema | Sim Šport Servis d.o.o. ČISTO IN RAZKUŽENO LE Z UPORABO VODE, BREZ KEMIKALIJ! | Športna oprema | Sim Šport Servis d.o.o. ČISTO IN RAZKUŽENO LE Z UPORABO VODE, BREZ KEMIKALIJ! | Športna oprema | Sim Šport Servis d.o.o.

Ponudbo preveri na  https://simply.raypath.info/

Za več informacij nas kontaktirajte.


ČISTO IN RAZKUŽENO LE Z UPORABO VODE, BREZ KEMIKALIJ!

Sistem NanoSilver Technology dolguje svoje izjemne lastnosti čiščenja edinstveni strukturi

Sestavljeni so iz mikrovlaken debeline 20 mikrometrov in po strukturi spominjajo na človeške lase. To pomeni, da je njihov profil utor, v katerega prodre umazanija, se koncentrira in ne prehaja na očiščen material. Med pranjem se umazanija enostavno izpere, posledično pa ostanejo vlakna čista. Zaradi uporabe se njihova struktura poškoduje in odpre, kar poveča sposobnost vpijanja umazanije.

Nanodelci srebra, vneseni v vlakna, imajo bakteriostatične lastnosti. Sposobni so uničiti na stotine vrst patogenih virusov, bakterij, gliv in drugih mikroorganizmov tako, da vplivajo na njihovo DNK. Učinkovitost čistil so opazili že po več deset pranjih.

Ideja blagovne znamke NanoSilver temelji na štirih glavnih stebrih: kakovost, zdravje, udobje, varstvo okolja.Skoraj 30 let izkušenj pri razvoju in proizvodnji okolju prijaznih izdelkov in čistil.

Naš cilj je oblikovati ekološko zavest in odpraviti tveganja, ki jih prinaša uporaba kemikalij. Pridružite se naši globalni skupnosti RAYPATH INTERNATIONAL še danes – skupaj z nami poskrbite za varnost in udobje svojih najdražjih. Naša ponudba obsega tako inovativna čistila kot tudi biorazgradljive tekočine za pranje perila.


Zakaj izbrati Raypath International

Smo Zero Waste - naši čistilni izdelki uporabljajo samo vodo!

Že skoraj 30 let proizvajamo ekološka čistila , ki prispevajo k zmanjšanju porabe kemikalij v gospodinjstvih!

Spodbujamo ločevanje odpadkov , da jim damo novo življenje. Z našim sistemom recikliranja lahko svoj stari čistilec zamenjate z novim po polovični ceni.

Ne testiramo na živalih.

Odpravili smo plastične vrečke, v katerih so bila pakirana čistila, plastične vrečke pa smo nadomestili s papirnatimi.

Naša prehranska dopolnila so razvita na osnovi naravnih sestavin .

Naše pralne tekočine ne vsebujejo škodljivih kemikalij , kot so fosfati, borati, NTA, formaldehid, EDTA, klor-organske spojine ali PVC.

Zahvaljujoč uporabi naravnih sestavin z visoko biorazgradljivostjo so izdelki iz linije Nanosilver Power varni za okolje .

Možnost tudi poslovnega sodelovanja.