PRIPOMOČKKI ZA TESTIRANJE ZA ŠPORTNO VZGOJNI KARTON - ŠVK


Pomlad je čas testiranj. 

Športno-vzgojni karton je nacionalni program za spremljanje telesnega in gibalnega razvoja otrok in mladine. Vanj so vključene vse slovenske osnovne in srednje šole. S pomočjo podatkov lahko otroci in njihovi starši spremljajo telesni in gibalni razvoj, učitelji športne vzgoje pa pridobijo pomembne informacije, na podlagi katerih otrokom in mladostnikom strokovno pomagajo pri njihovem razvoju (Strel, 1996). 

Pripomočki, ki jih uporabljamo za izvedbo testiranj za športno vzgojni karton oziroma ŠVK so:


S posebno kodo ŠVK2018, katero oddate ob povpraševanju, si lahko zagotovite ob nakupu pripomočkov za športno vzgojni karton posebno darilce.  
V svoji redni ponudbi imamo tudi servis elektronskega tapinga, kaliperja in štoparic. Pripomočke nam lahko pošljete na naš naslov, da preverimo in popravimo, če je to le mogoče. 

V ponudbo smo pa dodali tudi izposojo tapinga. Cena najema elektronskega tapinga je 30 eur/dan + poštni stroški. Za rezervacijo prostega termina nas prosim kontaktirajte


Že več kot 20 let je športno-vzgojni karton v papirni obliki, vse bolj pa se uveljavlja tudi elektronski vpis podatkov s posebnim programom, ki omogoča direkten elektronski vpis meritev. Program oziroma aplikacija omogoča, da se podatki testiranj vpisujejo direktno na testiranju. S tem privarčujemo veliko časa, hkrati pa imamo manjšo možnost napak. Apl
likacija se imenuje ŠVK. Za naročilo aplikacije je najbolje, da se obrnite na spletno stran podjetja (športni pedagogi iz OŠ Šenčur), ki je to super aplikacijo izdelalo.