Podaljšajte dobo elektronskemu tapingu


Elektronski taping uporabljamo za izvedbo vaje za športno vzgojni karton. Z njim merimo spretnost učencev/dijakov za športno vzgojni karton (v nadaljevanju ŠVK). Ker smo v Sloveniji vodilni za športno opremo in morebitni servis le-te smo v dolgoletnih izkušnjah prišli do pomembnih zaključkov s katerimi podaljšate dobo tapingu.

MOŽNE NAPAKE in REŠITVE:

  • umazane plošče (ni prevodnosti) => z mokro krpo obrišite obe plošči Levo in Desno,
  • strgan kabel, zlomljen jeziček => servis: Sim šport servis d.o.o.,
  • slab kontakt (merilnik in/ali deska) => servis: Sim šport servis d.o.o.
  • premik ekrana => servis: Sim šport servis d.o.o. 
  • slabe baterije => menjava baterij, potrebujete baterije AA. 

PRIPOROČILA: 

  • Med uporabo (med izvedbo vaje za ŠVK) elektronskega tapinga priporočamo, da je deska (zelene ali modre barve) vedno ločena od merilca (manjša črna škatlica).
    V nasprotnem primeru z udarci nenamerno povzročamo merilcu ne potrebne tresljaje. Z (močnimi) udarci se tekom časa prekinejo kontakti. Ob močnih udarcih se lahko premakne tudi manjši ekran iz svojega primarnega mesta. V izogib servisiranju elektronskega tapinga in dodatnih stroškov z nakupom novega torej predlagamo, da desko tapinga položite na svojo mizo, merilec pa na stol ali mizo zraven, ki se ne držita skupaj.
  • Po končani uporabi, da taping pospravite v priložen etui in ga pospravite v ležečem položaju v omaro. Pred naslednjo uporabo predlagamo, da taping obrišete s krpo (vsaj 1x na leto). S tem boste poskrbeli za dobro prevodnost.
              ................................     


         

V primeru kakršnih koli težav s tapingom nas lahko kadarkoli kontaktirate (04 2315 654, 041 675 777, e-mail). Skupaj bomo našli rešitev za vašo težavo. Nikakor pa ne posegajte v  elektronski taping na lastno pest. Za servis tapinga smo vam na voljo mi. 


SERVIS ELEKTRONSKEGA TAPINGA:

Sim šport servis d.o.o.
Stražiška ulica 24, 4000 Kranj
04 2315 654, 041 675 777
sim.sport.servis@t-2.si

Izdelki, ki so omenjeni v članku