BREZPLAČNI PREGLED ŠPORTNE OPREME in SVETOVANJE


Na trgu s športno opremo smo prisotni že več kot 23 let. V vseh teh letih smo pridobili veliko izkušenj in znanj na področju servisa športne opreme.

Na podlagi dnevnega stika z vami (športnimi pedagogi in učiteljicam razrednega pouka) smo tudi dobro seznanjeni z vašimi željam. Vsaka vaša želja je naš nov izziv, da poiščemo rešitev. 

V naši pestri zgodovini smo se med drugim specializirali tudi za servis najrazličnejših športnih pripomočkov, kot so:

  • blazine - zamenjamo polnilo, popravimo zadrgo, zamenjamo preoblačilo,
  • mreže - zašijemo manjkajoči oziroma strgan del,
  • elektronski taping - popravimo odzivnost urice oziroma desko tapinga,
  • kaliper - nastavimo števec, menjava vzmeti,
  • štoparice - nastavitev računalnika
  • žoge - menjava zračnice (šivane žoge), menjava ventilčka
  • skrinja & mala skrinjca - menjava oblazinjenega dela,
  • in marsikaj drugega. 

Verjetno si tudi vi želite dobrih delavnih pogojev v telovadnici. Na večja popravila telovadnice (popravilo ali menjava strehe, oken, poda, boljša izolacija) žal ne moremo vplivati, lahko pa vam pomagamo k višji kvaliteti športnih pripomočkov (svetovanje glede kvalitete in funkcionalnosti, servis poškodovane opreme...). 

Izkoristite priložnost BREZPLAČNEGA in NEOBVEZNEGA PREGLEDA in SVETOVANJA pri vas in si zagotovite večjo kvaliteto športnih pripomočkov. 

Naročite se na BREZPLAČEN PREGLED [ob nakupu oziroma ob dostavi v vašo regijo]. S pregledom in svetovanjem si zagotovite strokoven pregled in servis športne opreme. Za finance šole je to bistveno cenejša varianta, kot pa nakup popolnoma nove opreme. Tudi "gazda" šole, bo te možnosti vesel :) 

Kompleten servis obsega vse dejavnosti od svetovanja do vzdrževanja opreme. Športno opremo sistematično pregledamo in izdelamo ponudbo za popravilo. Športni rekviziti, ki se uporabljajo pri izvajanju športne vzgoje in popoldanskih športnih aktivnosti morajo ustrezati vsem varnostnim standardom. Redno vzdrževanje in servisiranje bo podaljšalo njihovo življenjsko dobo in funkcionalnost. 

BREZPLAČNI OGLED si zagotovite >> TUKAJ << .