KOORDINACIJSKA LESTEV, kondicijski treningi, ogrevanje


Slika je simbolična. Cene so zgolj informativne narave, izražene so v evrih.
Upoštevamo vam količinski popust. Popusti se določajo naknadno.

Brezplačna dostava za naročila nad 100 eur (za drobne pripomočke)
.

Če potrebujete dodatne informacije nam lahko pišete na sim.sport.servis@t-2.si (24 ur/dan)
ali pa nas pokličete na 041 675 777 (pon-pet od 8-14). .

Na vašo željo vam lahko večino športnih rekvizitov brezplačno pošljemo na ogled, kjer se prepričate o kvaliteti in odločite za najboljše in najbolj primerne za vas. Definitivno najboljša odločitev pa je, če se se oglasimo na vaši lokaciji, kjer vam lahko športne rekvizite v miru predstavimo in svetujemo.
KOORDINACIJSKA LESTEV, kondicijski treningi, ogrevanje

Koordinacijska lestev je odličen športni pripomoček za izboljšanje delovanje nog in hitrosti gibanja. Uporabna je tako za splošno fizično kondicijo kot tudi profesionalne treninge.  Zaradi svoje vsesplošne uporabnosti z njo vadijo tudi znani športniki. 

Lestev je izdelana tako, da omogoča specifično gibanje. Za trening potrebujemo precejšnjo koncentracijo. Z različnimi vajami izboljšujemo tudi splošno kondicijo (skipping, osnovna drža, stabilnost gležnev, pravilno postavljanje stopal pri teku, hitrost spremembe smeri-agilnost, preventiva pred poškodbami...). Na voljo je veliko vaj.  

Izberete lahko med klasično koordinacijsko lestvijo in lestev z obroči. Vse koordinacijske lestve so izdelane iz dveh močnih trakov in prečko/krogov. Prečke so lahko gumijaste ali plastične, krogi so plastični. Koordinacijsko lestev, ki je izdelana iz gumijastih prečk lahko uporabljamo na zunanjih in notranjih površinah, lestev iz plastičnih prečk/krogov pa samo zunaj (trava, pesek, asfalt). 

Za uporabo v telovadnici priporočamo GUMIJASTO koordinacijsko lestev, saj NE DRSI (je bolj varna) in NE ROPOTA. Lahko pa jo odnesete tudi ven. 

Plastična (PVC) koordinacijska lestev je primerna samo za zunanjo uporabo, saj na parketu drsi in s tem onemogoča varne vadbe. Klasična lestev (pvc) so prvi pri svojih treningih uporabljali nogometaši na travnatih. Takšna lestev se normalno "zatakne" med travo in s tem prepreči drsenje in omogoči varno vadbo. 


Koordinacijska lestev:
  • klasična enojna, dvojna
    • dolžina: 4,5m ali 9m
  • z obroči
    • dolžina 4,5m

Koordinacijska lestev je odlični športni pripomoček, uporabna je za trening. 

Večino osnovnih in srednjih šol vzamejo gumijaste, koordinacijske lestve, saj so za vadbo varne in bolj tihe. Sestavljena pa je tudi iz več barvnih lestvic. Dolžina: 4,5 metre. 


V naši pestri ponudbi športne opreme lahko najdete več različic izdelka. S klikom spodaj (na spustni seznam) "izbirate lahko med", se bo s klikom na želen artikel izpisala cena za ta artikel. Za pomoč oziroma dodatne informacije nas lahko vedno pokličete na številko 041/675-777.

Posebnosti izdelka

  Podlaga : parket, PVC pod (gumijasta), vse zunanje površine (plastična).

  Barva : pisana (gumijasta, krogi), flourescentno rumena (plastična),

  Dolžina : 4 in 9 m.

  Drugo : klasična enojna, dvojna ali pa krogi.

Izbirate lahko med :
Ime
CENA: 30,00 - 120,00
Dodaj v košarico

Sorodni izdelki