PREVERI KVALITETO IZDELKOV


Slika je simbolična. Cene so zgolj informativne narave, izražene so v evrih.
Upoštevamo vam količinski popust. Popusti se določajo naknadno.

Brezplačna dostava za naročila nad 100 eur (za drobne pripomočke)
.

Če potrebujete dodatne informacije nam lahko pišete na sim.sport.servis@t-2.si (24 ur/dan)
ali pa nas pokličete na 041 675 777 (pon-pet od 8-14). .

Na vašo željo vam lahko večino športnih rekvizitov brezplačno pošljemo na ogled, kjer se prepričate o kvaliteti in odločite za najboljše in najbolj primerne za vas. Definitivno najboljša odločitev pa je, če se se oglasimo na vaši lokaciji, kjer vam lahko športne rekvizite v miru predstavimo in svetujemo.
PREVERI KVALITETO IZDELKOV

*** 100% varen nakup športne opreme => 100% zadovoljstvo ***

Zavedamo se problema kupovanja športne opreme preko kataloga oziroma spletne strani. S slik oziroma videov se težko oceni skladnost napisanih specifikacij športnih pripomočkov s tem, kako se le-ta obnaša ob uporabi. Zato smo vam v ta namen prišli nasproti. Ponujamo vam najboljšo preventivo pred nakupom športnih pripomočkov. 

Za lažjo odločitev, kateri športni pripomočki bi bili za vas najprimernejši, vam ponujamo dve možnosti preverjanja kvalitete na vaši lokaciji. 

Prva izmed možnosti je, da naročite ogledni paket, druga izmed možnosti pa je strokovni športni posvet

BONUS: Ob naročilu oglednega paketa oziroma rezervaciji športnega posveta prejmete darilo. 

OGLEDNI PAKET: 
V kolikor ste v dilemi kateri športni pripomoček bi vam bolj ustrezal oziroma, če se želite samo prepričati o kvaliteti vam na vaš naslov in na naše stroške pošljemo ogledni paket s športnimi pripomočki. 
V paketu vam na vaš naslov in na naše stroške pošljemo večino žog in športnih pripomočkov. V miru lahko s svojimi kolegi pregledate športne pripomočke in se odločite kateri za vas najbolj pridejo v poštev. 

Več možnosti naročila oglednega paketa: 

  1. V spletni trgovini želene izdelke nabirajte v košarico. V zadnjem koraku, ko vnašate v obrazec svoje podatke, v rubriko "opomba ob dostavi" napišite le, da želite prejeti ogledni paket. 
  2. V spletno košarico dodajte "preveri kvaliteto izdelkovi"  in v rubriko "opomba ob dostavi" napišite katere izdelke želite prejeti v oglednem paketu
  3.  Na naš elektronski naslov v zadevi sporočite, da želite prejeti ogledni paket. V sporočilo pa napišite imena artiklov, ki jih želite prejeti v oglednem paketu. 

STROKOVNI ŠPORTNI POSVET: 
Edini v Sloveniji vam nudimo izpopolnjevanje znanja na področju športne opreme pri nakupu, uporabi, shranjevanju in na splošno skrbi in shranjevanju športne opreme. Na posvetu se vam 100% posvetimo in skupaj najdemo najprimernejšo rešitev za vaše težave, pa naj gre za nakup žog ali drugih manjših pripomočkov, konstrukcijo golov/košev, popravilo športnih rekvizitov (žog, blazin, merilnih pripomočkov)...Strokovni športni posvet je najboljša naložba za prihodnost. Tako nikoli več ne boste "kupili mačka v žaklju"Glede na to, da se nam je najbolj obnesel sistem "več glav, več ve", vas prosimo, da se s kolegi (razrednimi učiteljicami, učitelji OPB in športnimi pedagogi) dogovorite za termin, kdaj bi skupno odgovarjal večini, saj le na tak način lahko predamo znanje vsem. 

** POMEMBNO ** Vse javne inštitucije, ki rezervirate svoj prost termin za strokovni športni posvet, prejmete super popust pri nakupu športne opreme. 

Več možnosti za prijavo na strokovni posvet:

  1. V spletno košarico dodajte "preveri kvaliteto izdelkov" in v rubriko "opomba ob dostavi" napišite kaj vas najbolj zanima oziroma katerim športnim pripomočkom bi želeli nameniti največ časa. Ne pozabite napisati termina, ki bi odgovarjal vašim kolegom. 
  2.  Na naš elektronski naslov v zadevi sporočite, da želite rezervirati termin za strokovni posvet. V sporočilo pa povejte kaj vas najbolj zanima oziroma katerim športnim pripomočkom bi želeli nameniti največ časa. Ne pozabite napisati termina, ki bi odgovarjal vašim kolegom.

Pred nakupom športne opreme se vedno prepričajte o kvaliteti. Sporočite nam vaše želje in zahteve, da skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas. 

Izbirate lahko med :
Ime
CENA: 0 - 0
Dodaj v košarico

Sorodni izdelki