IGRALNO PADALO MAVRICA / ŠVICARSKI SIR


Slika je simbolična. Cene so zgolj informativne narave, izražene so v evrih.
Upoštevamo vam količinski popust. Popusti se določajo naknadno.

Brezplačna dostava za naročila nad 100 eur (za drobne pripomočke)
.

Če potrebujete dodatne informacije nam lahko pišete na sim.sport.servis@t-2.si (24 ur/dan)
ali pa nas pokličete na 041 675 777 (pon-pet od 8-14). .

Na vašo željo vam lahko večino športnih rekvizitov brezplačno pošljemo na ogled, kjer se prepričate o kvaliteti in odločite za najboljše in najbolj primerne za vas. Definitivno najboljša odločitev pa je, če se se oglasimo na vaši lokaciji, kjer vam lahko športne rekvizite v miru predstavimo in svetujemo.
IGRALNO PADALO MAVRICA / ŠVICARSKI SIR

Igralno padalo je zanimiv in uporaben športni pripomoček, saj spodbuja domišljijo in ustvarjalnost. Padalo je izredno motivacijski športni pripomoček. Z njim lahko izvajamo razne terapije in sprostitve. Hkrati pa je odličen za tkanje prijateljskih vezi. Igre s padalom so primerne za vse otroke, od najmlajših v vrtcih do nižjih razredov v šoli. Igre lahko izvajamo v zaprtih prostorih, vsekakor je pa bolj zabavno na sončku v naravi. Padalo je izdelano iz živahnih barv

Na voljo sta dve vrsti igralnih padal: mavrica in švicarski sir.

Igralno padalo mavrica (najbolj priljubljen) je klasično igralno padalo, živahnih barv. Na sredini padala je luknja. Obstaja v treh velikostih:

  • 4 m - 12 držal,
  • 6 m - 16 držal,
  • 8 m - 24 držal. 

Igralno padalo »švicarski sir«  zahteva nekaj več spretnosti kot igralno padalo mavrica. Bistvo igralnega padala švicarski sir je, da spravimo kroglice v ciljno luknjo. Vsak del padala ima dve luknji, manjšo (fi=12cm) in večjo (fi=19cm). Manjše luknje se točkujejo z večjim številom točk, saj jih je težje zadeti. Premer: 400 cm, ima 12 plošč (vsaka izmed 4 barv ima 3 plošče). H padalu se odlično poda tudi 8 žogic (4 barve). Če imate pa že svoje žogice, pa lahko naročite le padalo.

V naši pestri ponudbi športne opreme lahko najdete več različic izdelka. S klikom spodaj (na spustni seznam) "izbirate lahko med", se bo s klikom na želen artikel izpisala cena za ta artikel. Za pomoč oziroma dodatne informacije nas lahko vedno pokličete na številko 041/675-777.Posebnosti izdelka

  Barva : rumena, rdeča, modra, zelena.

  Premer : 4, 6 ali 8 metrov.

Izbirate lahko med :
Ime
CENA: 60,00 - 120,00
Dodaj v košarico

Sorodni izdelki