KITAJSKI KROŽNIK


  NOVO V NAŠI PONDUBI
Slika je simbolična. Cene so zgolj informativne narave, izražene so v evrih ter vključujejo DDV.
Upoštevamo vam količinski popust. Popusti se določajo naknadno.

Na vašo željo vam lahko večino športnih rekvizitov brezplačno pošljemo na ogled, kjer se prepričate o kvaliteti in odločite za najboljše in najbolj primerne za vas.
Definitivno najboljša odločitev pa je, če se oglasimo na vaši lokaciji, kjer vam lahko športne rekvizite v miru predstavimo in svetujemo.
KITAJSKI KROŽNIK

Kitajski krožnik je cirkuški element, s katerim krepimo zapestje. V kompletu je tudi palčka s katero vrtite krožnik. Krožnik je izdelan iz mehke plastike, katera je zelo trpežna in zato pretrpi nešteto udarcev/padcev. 

Kitajski krožnik je v klasičnih barvah: oranžna, zelena, modra, rumena, rdeča. Na voljo je pa tudi kitajski krožnik "moon", ki lahko ponoči žari. Čez dan ga izpostavimo svetlobi, ponoči pa žari cca 20 minut. 

V naši pestri ponudbi športne opreme lahko najdete več različic izdelka. S klikom spodaj (na spustni seznam) "izbirate lahko med", se bo s klikom na želen artikel izpisala cena za ta artikel. Za pomoč oziroma dodatne informacije nas lahko vedno pokličete na številko 041/675-777.


Posebnosti izdelka

  Material : trpežna plastika

  Barva : oranžna, zelena, modra, rumena, rdeča, moon

  Teža : 90 g.

  Premer : 240 mm.

Izbirate lahko med :
Barva
CENA: 5 - 6
Dodaj na seznam

Sorodni izdelki