UNIVERZALNE ŠPRINTARICE DO-WIN


  NOVO V NAŠI PONDUBI
Slika je simbolična. Cene so zgolj informativne narave, izražene so v evrih ter vključujejo DDV.
Upoštevamo vam količinski popust. Popusti se določajo naknadno.

Na vašo željo vam lahko večino športnih rekvizitov brezplačno pošljemo na ogled, kjer se prepričate o kvaliteti in odločite za najboljše in najbolj primerne za vas.
Definitivno najboljša odločitev pa je, če se oglasimo na vaši lokaciji, kjer vam lahko športne rekvizite v miru predstavimo in svetujemo.
UNIVERZALNE ŠPRINTARICE DO-WIN

Šprintarice Do-Win so kvalitetne in univerzalne šprintarice. Uporabljamo jih lahko za tek, skoke v višino, daljino in ostale atletske discipline. 

Šprintarice so izdelane iz tekstila in umetnega usnja ter so zelo udobne. Imajo 7 žebljičkov in nizko peto. V kompletu je dodatno še 14 rezervnih žebljičkov in vrečka za nošenje šprintaric (tekmovanja, treningi...). Večji del podplata (od pete do špic) je mehak in nudi zelo prijetno oporo stopalu. Primerne so za vse, tudi tiste, ki nimajo po JUS-u oblikovane noge/stopala. 

Komplet:

  • par čevljev s 14 žebljički,
  • 14 dodatnih žebljičkov,
  • vrečka za shranjevanje in prenašanje,
  • ključ za menjavo žebljičkov. 

P.S. Za atletske klube in društva se lahko dogovorimo tudi za pomerjanje številk šprintaric (možen dogovor za reverz oziroma se oglasimo na enem izmed vaših treningov) in skupaj pogledamo katere številke pridejo za vas v poštev.

Te šprintarice pri svojih treningih in tekmovanjih uporablja tudi atletska veteranka Zvezdana Kržič. Z njimi je maksimalno zadovoljna, saj je že takoj prvič pretekla svoj osebni rekord v teku na 600 m. Pravi, da so šprintarice primerne tudi za tiste, ki nimajo po JUSu oblikovane noge. 

Posebnosti izdelka

  Material : tekstil in umetno usnje

  Velikost : 36 do 47

  Barva : belo-rdeče-črne

  Dodatna oprema : priložena vrečka za nošenje

Izbirate lahko med :
Velikost
CENA: 50 - 60
Dodaj na seznam

Sorodni izdelki