ŠPRINTARICE DO WIN - NOV MODEL


Slika je simbolična. Cene so zgolj informativne narave, izražene so v evrih.
Upoštevamo vam količinski popust. Popusti se določajo naknadno.

Brezplačna dostava za naročila nad 100 eur (za drobne pripomočke)
.

Če potrebujete dodatne informacije nam lahko pišete na sim.sport.servis@t-2.si (24 ur/dan)
ali pa nas pokličete na 041 675 777 (pon-pet od 8-14). .

Na vašo željo vam lahko večino športnih rekvizitov brezplačno pošljemo na ogled, kjer se prepričate o kvaliteti in odločite za najboljše in najbolj primerne za vas. Definitivno najboljša odločitev pa je, če se se oglasimo na vaši lokaciji, kjer vam lahko športne rekvizite v miru predstavimo in svetujemo.
ŠPRINTARICE DO WIN - NOV MODEL

Šprintarice Do-Win so kvalitetne in univerzalne šprintarice. Uporabljamo jih lahko za tek, skoke v višino, daljino in ostale atletske discipline. 

Izdelane so iz tekstila in umetnega usnja, so zelo udobne. Imajo 7 žebljičkov in nizko peto. V kompletu je dodatno še 14 rezervnih žebljičkov in vrečka za nošenje šprintaric (tekmovanja,...).Večji del podplata (od pete do špic) je mehak in nudi zelo prijetno oporo podplatu. Primerne so tudi za vse, tudi tiste, ki nimajo po JUS-u oblikovane noge/stopala. 

Komplet:

  • par čevljev s 14 žebljički,
  • 14 dodatnih žebljičkov,
  • vrečka za shranjevanje in prenašanje,
  • ključ za menjavo žebljičkov. 

P.S. Za atletske klube in društva se lahko dogovorimo za pomerjanje številk šprintaric (se dogovorimo za reverz oziroma se oglasimo na enem izmed vaših treningov) in skupaj pogledamo katere številke pridejo za vas v upoštev.

Te šprintarice pri svojih treningih in tekmovanjih uporablja tudi atletska veteranka Zvezdana Kržič. Z njimi je maksimalno zadovoljna, saj je že takoj prvič pretekla njen osebni rekord v teku na 600 m. Pravi, da so šprintarice primerne tudi za tiste, ki nimajo po JUSu oblikovane noge. 

Posebnosti izdelka

  Barva : belo - rdeča

Izbirate lahko med :
Velikost
CENA: 50,00 - 50,00
Dodaj v košarico

Sorodni izdelki