Razstrupite se varno in naravno


RAZSTRUPIMO SVOJE TELO VARNO IN NARAVNO!

CLEAN SLATE je edini zeolit na svetu, ki ima sposobnost prehajanja skozi celično membrano. Z zaščitenim patentom hidrolize in nanotizacije se razgradi molekula zeolita, ki ima obliko satja in se z Nano sizing postopkom spremeni v najmanjše možne delce, ki skozi žleze slinavke pod jezikom direktno prehajajo v krvni obtok ter na ta način čistijo telo in možgansko tkivo od težkih kovin in toksinov.

Zeolitni prah očisti telo izključno skozi črevesje in prebavni trakt. Kot tak ne more očistiti možganskih celic in celic drugih organov od težkih kovin, ki so bile odlagane v človeškem telesu vse življenje. V obliki kapljic očisti možgane in razbremeni centralni živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu, očisti vse smeti iz telesa in krvnih žil, ki se iz telesa izločijo z urinom. Deluje na vse kronične bolezni in celo depresijo, ki jih zaradi težkih kovin povzroča blokada možganov in osrednjega živčnega sistema, ker so možganske celice onemogočene, da opravljajo svoje delo.

Zmanjšuje utrujenost, odpravlja migrene in boleče sklepe, zamegljene možgane, otrplost, mravljinčenje, vnetne procese, prebavne težave, dovzetnost za okužbe, živčnost, tesnobo, nespečnost, slab spomin in zakisanost telesa, kožne izpuščaje, izguba koncentracije in pozornosti ter nihanje razpoloženja.

CLEAN SLATE ni zdravilo in ne vpliva na simptome različnih bolezni, vendar deluje na glavne vzroke in jih odstranjuje iz telesa. Svetovna zdravstvena organizacija je že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni. 

CLEAN SLATE je priložnost za vaše telo, da odstrani vse slabo in začne znova.

Zakaj je tako zelo pomembno, da telo razbremenimo toksinov in težkih kovin?


Zakaj CLEAN SLATE:

RAZSTRUPLJANJE: 
Varno pomaga pri odstranjevanju toksinov in težkih kovin iz celic, telesnih tkiv in možganov. 

VNETJE:
Pomaga pri zmanjševanju negativnih posledic vnetnih procesov v telesu, tako da odstranjuje vzroke za nastale težave. 

ABSORPCIJA:
Pomaga pri absorpciji hranil in mikro elementov z odstranjevanjem toksinov, ki se vežejo na receptorska mesta za hranila in tako onemogočajo prehajanje/delovanje hranil. 


Svoje Root izdelke lahko naročiš na dva načina:

..................................................................

1.NAČIN: PREKO DIREKTNE POVEZAVE

https://therootbrands.com/vesnavizin   

Plača se s kreditno kartico - * če kreditne kartice slučajno nimaš, jo lahko v trenutku narediš na najbližjem Petrolu, imenuje se Mbills. Svoj denar preprosto položiš nanjo in denar je v trenutku viden na tvoji novi kreditni kartici s katero lahko nakupuješ

2.NAČIN: NAROČITE PRI MENI

Na mail info@sim-sport.com prosim napiši svoje podatke za dostavo (ime, priimek, naslov, telefon) jaz pa ti bom poslala podatke za plačilo, po prejemu plačila pa jih bom poslala na tvoj naslov.