Razstrupite se varno in naravno


Predstavljamo naravna prehranska dopolnila za športnike ter boljše zdravje in počutje


RAZSTRUPIMO SVOJE TELO VARNO IN NARAVNO!

CLEAN SLATE je edini zeolit na svetu, ki ima sposobnost prehajanja skozi celično membrano. Z zaščitenim patentom hidrolize in nanotizacije se razgradi molekula zeolita, ki ima obliko satja in se z Nano sizing postopkom spremeni v najmanjše možne delce, ki skozi žleze slinavke pod jezikom direktno prehajajo v krvni obtok ter na ta način čistijo telo in možgansko tkivo od težkih kovin in toksinov.

Zeolitni prah očisti telo izključno skozi črevesje in prebavni trakt. Kot tak ne more očistiti možganskih celic in celic drugih organov od težkih kovin, ki so bile odlagane v človeškem telesu vse življenje. V obliki kapljic očisti možgane in razbremeni centralni živčni sistem, zmanjša negativna vnetja v telesu, očisti vse smeti iz telesa in krvnih žil, ki se iz telesa izločijo z urinom. Deluje na vse kronične bolezni in celo depresijo, ki jih zaradi težkih kovin povzroča blokada možganov in osrednjega živčnega sistema, 
ker so možganske celice onemogočene, da opravljajo svoje delo. 


Zmanjšuje utrujenost, odpravlja migrene in boleče sklepe, zamegljene možgane, otrplost, mravljinčenje, vnetne procese, prebavne težave, dovzetnost za okužbe, živčnost, tesnobo, nespečnost, slab spomin in zakisanost telesa, kožne izpuščaje, izguba koncentracije in pozornosti ter nihanje razpoloženja. 


Vsebina stekleničke ob uživanju v priporočenih dnevnih odmerkih zadostuje za pribliužno 1 mesec.


CLEAN SLATE ni zdravilo in ne vpliva na simptome različnih bolezni, vendar deluje na glavne vzroke in jih odstranjuje iz telesa. Svetovna zdravstvena organizacija je že v 70. letih prejšnjega stoletja razglasila težke kovine in toksine za glavne vzroke kroničnih bolezni. 

CLEAN SLATE je priložnost za vaše telo, da odstrani vse slabo in začne znova.

Zakaj je tako zelo pomembno, da telo razbremenimo toksinov in težkih kovin?


Zakaj CLEAN SLATE:

RAZSTRUPLJANJE: 
Varno pomaga pri odstranjevanju toksinov in težkih kovin iz celic, telesnih tkiv in možganov. 

VNETJE:
Pomaga pri zmanjševanju negativnih posledic vnetnih procesov v telesu, tako da odstranjuje vzroke za nastale težave. 

ABSORPCIJA:
Pomaga pri absorpciji hranil in mikro elementov z odstranjevanjem toksinov, ki se vežejo na receptorska mesta za hranila in tako onemogočajo prehajanje/delovanje hranil. 
________________________________________________________________________________________

CERTIFIKAT:
BSCG certifikat potrjuje, da lahko izdelek Clean Slate brez skrbi uživajo tudi športniki, saj je odobren s strani  agencije WADA (World Anti-Doping Agency).

..................................................................

VEČ ENERGIJE, FOKUSA IN BOLJŠE RAZPOLOŽENJE


ZERO IN je naraven in varen produk, katerega sestavine so kurkuma, borovo lubje, semena žametnega fižola in vitamin D.

Pomagal bo izboljšati vašo koncentracijo in dvignil sposobnost držanja pozornosti ter osredotočanja na nivo kristalno jasnih in organiziranih misli. Vaš miselni proces in sposobnost osredotočanja bosta postala
enostavna in hitra. Poleg tega bo na popolnoma naraven in telesu prijazen način dvignil vašo motivacijo in razpoloženje na raven, ki jo ima zdravo delujoče telo.

S svojimi sestavinami vpliva na povečano proizvajanje hormona dopamina  v vašem telesu.

Ko je v naših možganih več dopamina, smo boljše volje, imamo več energije, smo bolj osredotočeni na to, kar delamo, imamo več motivacije, lažje razmišljamo in imamo več domišljije.

S produktom Zero-in boste dosegli maksimalno stopnjo koncentracije in optimalno delovanje možganskih celic na naraven način. 

KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI:
Dviguje sposobnosti pozornosti in koncentracije na naraven način.

JASNOST MISLI:
Pripomore k bolj zdravemu in optimalnemu delovanju možganskih celic. Dviguje in vzdržuje sposobnost koncentracije tako, da izboljšuje oksigenacijo (predihanost) možganskih celic.

Oba izdelka CLEAN SLATE in ZERO IN uporablja vse več športnikov, ki spoznavajo čisto nove nivoje delovanja svojega telesa, z več energije, hitrejšo sposobnostjo regeneracije in vse to se seveda pozna tudi na rezultatih.

CERTIFIKAT:
Oba izdelka imata BSCG certifikat, ki potrjuje, da ju lahko brez skrbi uživajo tudi profesionalni športniki, saj je odobren s strani  agencije WADA (World Anti-Doping Agency).


Svoje Root izdelke lahko naročiš na dva načina:

1.NAČIN: PREKO DIREKTNE POVEZAVE

https://therootbrands.com/vesnavizin   

Plača se s kreditno kartico. 

2.NAČIN: 

Pišite na mail info@sim-sport.com