Posebna ponudba za športne zavode in centre


Živijo!

Večina od vas nas že pozna, ostali pa imate sedaj super priložnost, da nas spoznate. Super, kajne? :)

Na vas se obračam, ker smo bili s strani večih osnovnih in srednjih šol obveščeni, da kot športna zveza oziroma športni center skrbite za športno opremo v telovadnicah šol in šolskih centrov.

Na kratko naj omenim, da je SIM ŠPORT SERVIS družinsko podjetje, ki že več kot 23 let stremi k dobri kvaliteti in popolnosti športnih pripomočkov na urah športne vzgoje na osnovnih in srednjih šolah v Sloveniji.
Za vsa vaša vprašanja smo na voljo Simon, Vesna in Ajda.

Samo letos smo opremili več kot 471 osnovnih in srednjih šol, društev in klubov. Vsi naši varovanci imajo:

  • kvalitetno športno opremo, ki je ne »znuca« tudi po več sezon,
  • imajo 100% garancijo na zadovoljstvo za žoge in ostale športne pripomočke,
  • za večino športnih pripomočkov garancijo – smo edini v Slo, ki tako močno stojimo za kvaliteto žog in športnih pripomočkov, da lahko nudimo kar se da dolg  garancijski rok,
  • vedno zagotovljeno 100% strokovno podporo, od svetovanja do uporabe športne opreme,
  • zagotovljen cenejši morebitni servis žog in druge opreme – edini v Sloveniji, ki žoge popravljamo,
  • popuste in akcije, ki trajajo skozi celo leto.

V naši ponudbi lahko najdete prav VSE ZA ŠPORTNO VZGOJO

Aktualno ponudbo lahko preverite na spletni strani www.sim-sport.com. V kolikor kakšnega izdelka slučajno ni v ponudbi,  nam to brez skrbi sporočite, saj bomo z veseljem na vašo željo dodali nove izdelke v ponudbo. Najraje pa vidimo, da novim strankam pred nakupom svetujemo pri izbiri športnih pripomočkov, hkrati pa se lahko prepričajo o kvaliteti.

Za vas sem pripravila prav poseben popust:  

  • koda za popust: ŠPORT2016kodo koristite tako, da ob oddaji povpraševanja sporočite le kodo ŠPORT16 in si zagotovite popust na celotno naročilo, ki ga boste deležni le vi. Popust bo določen glede na vaše povpraševanje. Akcija velja do konca leta 2016.

Upam, da nisem bila predolga. Hvala, ker ste si vzeli čas za moje sporočilce in ker skrbite za kvaliteto športa med mladimi. Ob naslednjem nakupu športne opreme pa se le obrnite na nas, da poiščemo najboljšo rešitev za vas.

V svojo ekipo sprejmite le najboljše.  

V primeru kakršnih koli vprašanj se lahko obrnete name. Z veseljem vam bom pomagala,

Ajda

P.s.  Letos spomladi smo izdali knjigo Igrajmo se – z 88 elementarnimi igrami. Knjiga je trenutno »vroča roba« za športne pedagoge in razredne učiteljice, saj so v knjigi zajete najboljše elementarne igre. Klikni na spodnjo sliko in preveri katero knjigo ima že več kot polovica osnovnih in srednjih šol.

P.s.s. Odlična ideja za novoletna darilca je prav ta knjiga, Igrajmo se. Če boste knjige podarjali kot novoletno darilce, nam to tudi sporočite, da se dogovorimo za kakšen popust. Predlagam, da z naročilom knjige pohitite, saj jih bo kmalu zmanjkalo :) .



Datoteke na voljo za prenos

    Ponudba za športni zavod 2016